Recenzje

Wzmacniająca odżywka do włosów La’dor Hydro LPP Treatment – recenzja
15.01.2020
Wzmacniająca odżywka do włosów La’dor Hydro LPP Treatment – recenzja

Nie znoszę, gdy podczas mycia głowy stosuję wyłącznie szampon – czuję wówczas, że czegoś mi brak. Dlatego w pielęgnacji moich włosów nie może zabraknąć dobrej odżywki. Dzięki niej pasma łatwo się rozczesują, są miękkie i lśniące. Tego rodzaju preparat działa regeneracyjnie i nawilżająco. Czy podobną skuteczność wykazuje odżywka wzmacniająca La’dor Hydro LPP Treatment? - Dżo z FlamingBlog


Przeczytaj więcej
Pielęgnacja problematycznej skóry głowy i niesfornych włosów
15.01.2020
Pielęgnacja problematycznej skóry głowy i niesfornych włosów

Pielęgnacja włosów, to mój mały temat tabu. Niesforne, puszące się i suche, a skóra głowy wrażliwa i podatna na podrażnienia. Moja fryzura z reguły dobrze wygląda tylko przez jeden dzień, zaraz po wyjściu od fryzjera. Długo dochodziłam do tego, jak pielęgnować włosy i skórę głowy, żeby nie pojawiał się u mnie nieestetyczny łupież, a włosy chociaż trochę dały się wygładzić. Podstawą do odpowiedniej pielęgnacji jest diagnoza problemów. W moim przypadku źródłem wszelkich nieprzyjemnych objawów, jak suchy łupież, przesuszona skóra głowy i puszące się włosy, jest atopia. I właśnie dla osób, które borykają się z AZS jest ten wpis - Hania z Hanna's Passions


Przeczytaj więcej
Beauty Water - recenzja
19.11.2019
Beauty Water - recenzja

Tonik to kosmetyk, bez którego nie wyobrażam sobie codziennej pielęgnacji. Użycie go jest zwieńczeniem porannego i wieczornego dbania o skórę. Idealnie, jeśli oprócz działania tonizującego wykazuje kilka dodatkowych. Szukałam właśnie takiego multifunkcyjnego. I znalazłam! Mowa o wielozadaniowej wodzie Son & Park Beauty Water. Chętni na jej recenzję?


Przeczytaj więcej
K-Beauty Lux Box #3 - zobacz co jest w środku!
01.07.2019
K-Beauty Lux Box #3 - zobacz co jest w środku!Limitowana edycja K-Beauty Lux Box #3 - co znalazło się w naszym boksie?
Przeczytaj więcej
Poznaj 8 powodów, dla których pokochasz ten krem!
07.08.2018
Poznaj 8 powodów, dla których pokochasz ten krem!Co jest niezwykłego w kremie POLATAM? Dlaczego każdy, kto go kupił, zawsze wraca po kolejne opakowanie? Jeśli nadal szukasz kremu, który Cię zachwyci, koniecznie przeczytaj ten post i wypróbuj najlepszy krem nawilżający!
Przeczytaj więcej
O Beauty Water słów kilka…
07.08.2018
O Beauty Water słów kilka…

W tym poście znajdziecie wszystko o BEAUTY WATER - wodzie, która wywołuje sporo kontrowersji i wiele z Was nie wie kiedy ją stosować. Postaram się rozwiać wszelkie wątpliwości. 


Przeczytaj więcej
TEST: Tonik Peptide No-Sebum d’Alba
08.06.2018
TEST: Tonik Peptide No-Sebum d’Alba

Kobieta w wieku 40 lat przez tydzień testowała ten luksusowy, przeciwzmarszczkowy tonik regulujący wydzielanie sebum.


Przeczytaj więcej
Recenzja: Serum uwielbiane przez gwiazdy
04.05.2018
Recenzja: Serum uwielbiane przez gwiazdyTruflowe serum, na punkcie którego oszalały koreańskie gwiazdy i stewardessy!
Przeczytaj więcej
Recenzja: Balsam do demakijażu 3 w 1 Company V
09.01.2018
Recenzja: Balsam do demakijażu 3 w 1 Company VBalsam do demakijażu 3 w 1 - dlaczego ten wielozadaniowy balsam podbił serca Koreańczyków?
Przeczytaj więcej
Strona korzysta z plików cookie w celu realizacji usług zgodnie z Polityką dotyczącą cookies. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do cookie w Twojej przeglądarce.
Zamknij
pixel